Välkomna till oss på Almakliniken

Välkomna till oss på Almakliniken

Kontakta oss

Almakliniken
vårdcentral
Almakliniken
specialistmottagning
Öppettider &
telefontider

Måndag – fredag
08:00–17:00

Lördagar
09:00 – 14:00

Hitta hit

Du hittar våra mottagningar på BAS Barkarby i Barkarbystaden. Det finns gott om lediga parkeringsplatser i närområdet och ett P-garage under Veddestabron i anslutning till entrén på Bällstaågatan 18. Det är enkelt att ta sig till Almakliniken med bil via E18, pendeltåg, buss och snart även med tunnelbana. Använd gärna SL:s reseplanerare.

Den kraftgivande almen

Förr i tiden planterades ett stort lövträd mitt på gården för att ge skydd åt dem som levde där. Trädet, som ofta var en alm, skulle lindra sorger och sjukdomar och fungera som en växande länk mellan generationer och till naturen. Därför sköttes vårdträdet omsorgsfullt för att ständigt symbolisera helhet och sammanhang som ger ro och kraft i det dagliga livet.

På samma sätt är det viktigt för oss på Almakliniken vårdcentral att du får kontinuitet och trygghet i din vård.

Lista dig hos oss

Det är lätt att byta vårdcentral! Du väljer fritt vilken mottagning du och/eller ditt barn vill besöka. Kontakta oss på Almakliniken vårdcentral på 08-89 99 99 så hjälper vi dig, eller klicka på knappen nedan.

Lista dig hos oss
Almakliniken.se använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Du kan läsa mer genom att följa denna länk.